Facebook recensies

  positive review  Sinds een paar jaar draait Mike regelmatig op onze evenementen en op privé feesten bij 't Centrum in Dreumel. In die tijd hebben wij Mike leren kennen als fijn mens en fijne DJ, die zijn vak met veel passie uitvoert.

  Jan Bouman Avatar Jan Bouman
  maart 10, 2017

  positive review  Afgelopen zaterdag hebben wij ons 25 jarig huwelijksfeest gevierd, waarbij Dj Mike de muziek verzorgde. Mike heeft uitgebreid de tijd genomen zich te verdiepen in onze muziekwensen en wist dit op de feestavond perfect weer te geven. Onze gasten en wij zelf zijn laaiend enthousiast over zijn optreden. Nogmaals bedankt Mike voor jouw bijdrage aan deze onvergetelijke avond!

  Bianca Bakhuis Avatar Bianca Bakhuis
  juni 27, 2017

  positive review  Zeer goede dj! Wil je een avond muziek waarbij de dansvloer gevuld blijft is hij zeker aan te raden. 🙂

  Justin Fronik Avatar Justin Fronik
  januari 28, 2017

  5 star review  Deze DJ maakt van elk feest een knaller. Wij hebben een fantastische bruiloft gehad, die echt memorabel was.

  Goert Verhoeven Avatar Goert Verhoeven
  mei 13, 2017

  positive review  Super muzikale avond gehad op de verjaardag van mijn schoonzus Marja van Gelder met DJ Mike ���� hij weet de mensen op de dansvloer te brengen.

  Gert Van Bergen Avatar Gert Van Bergen
  november 25, 2017

  positive review  Dj Mike heeft een geweldige avond voor ons neergezet tijdens onze bruiloft met enorme verlichting en muziek voor iedereen. Voldeed helemaal aan onze wensen en kregen zeer positieve berichten terug van onze gasten over de muziek. Eind van de avond heeft hij ook nog eens een top samenwerking neer gezet met een saxofonist. Al onze wensen waren mogelijk en goed voorbereid met de mensen om hem heen. Wij zijn de heren, maar vooral Dj Mike ontzettend dankbaar voor die fantastische dag!

  Yvon Overdijk Avatar Yvon Overdijk
  februari 24, 2019

  positive review  DJ Mike verzorgde op 30-08-2019 de muziek tijdens onze bruiloft. Wat een feest! De dansvloer heeft continue vol gestaan. Iedereen deed volop mee van jong tot oud. Mike heeft de muziek perfect afgestemd op onze wensen en het aanwezige gezelschap. Ook vanuit onze gasten hebben wij ontzettend veel complimenten ontvangen voor de DJ! Daarnaast hebben wij ook gebruik gemaakt van de photobooth, wat een succes! De photobooth heeft continue gedraaid. Doordat de foto’s gelijk geprint worden hebben onze gasten (en wij digitaal) gelijk een super leuke herinnering van onze bruiloft gekregen! DJ Mike is een aanrader voor elk feest en voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

  Sara Degen - van Doornik Avatar Sara Degen - van Doornik
  september 4, 2019

  positive review  Op 6 september heeft DJ Mike de muziek verzorgt op ons bruiloftsfeest. De hele avond is de dansvloer druk bezet geweest en van iedereen hebben we alleen maar positieve geluiden gehoord. Daarnaast is het behalve tijdens het feest ook vooraf erg makkelijk en fijn schakelen met Mike, waardoor je met een goed en zorgeloos gevoel de avond kunt beleven. Wij hadden gekozen voor een combinatie met een saxofonist (Boris Kloek, ook een geweldenaar!) en Mike heeft daarin alles geregeld. Ook dit was van begin tot eind top! Ofwel, een aanrader voor iedereen! Nogmaals dank!

  Willem Lam Avatar Willem Lam
  september 23, 2019

  positive review  Afgelopen zaterdag een super feest gehad voor onze bruiloft met Mike. Alles is geweldig verlopen, en alles gasten waren niet weg te slaan op de dansvloer. Muziek was afgestemd op jong en oud. Beter had het niet gekund!

  Laura Jansen - van der Giesen Avatar Laura Jansen - van der Giesen
  april 23, 2018

  positive review  Gisteren een top feestje gehad met De Dijkvelders in Ewijk. Dj Mike je was geweldig. Je kreeg alle mensen...jong en oud...op de dansvloer. Het was super. Hopelijk gaan wij je nog vaak zien in Ewijk !! Tot 21 oktober in ieder geval !!!

  Marieke Klaassen Avatar Marieke Klaassen
  oktober 8, 2017

  5 star review  Wat een gaaf feest heb ik gehad, dankzij je muziek hele avond gedanst! Super! Dank je Mike!

  Marycke van Eck Avatar Marycke van Eck
  december 16, 2017

  positive review  8 juni was onze grote dag. Het was een top dag en avond. De hele avond was de dansvloer gevuld en je wist precies de goede muziek te draaien voor jong en oud. We hadden geen betere dj kunnen wensen bedankt Mike!!

  Dennis Jansen Avatar Dennis Jansen
  juli 1, 2018

  positive review  Mike heeft op onze bruiloft mogen draaien op 7-7-17. Wat een geweldig feest. Zeker een aanrader en ik zeg zeker tot de volgende keer. Mike nogmaals bedankt namens Joris en Kelly Hins.

  Joris Hins Avatar Joris Hins
  juli 11, 2017

  positive review  Na Justin Bieber ben jij mijn favoriet!� Goed bezig maat�

  Adj Steven Avatar Adj Steven
  januari 16, 2017

  positive review  Afgelopen weekend samen mogen werken met DJ Mike bij de pronkzitting in Afferden. In 1 woord "SUPER". Van apparatuur tot aan de bediening ervan, alles tot in de puntjes top voor elkaar. Ik kijk uit naar nog velen samenwerkingen. Bedankt!�

  Stan Hol Avatar Stan Hol
  januari 15, 2017

  positive review  Afgelopen vrijdag 20 april heeft DJ Mike de muziek verzorgd op onze bruiloft. De dansvloer is de hele avond gevuld geweest. Hij voelde het publiek goed aan en verzoeknummers werden door hem gedraaid. Mede door Mike werd het een onvergetelijke feestavond. Aanrader voor iedereen!

  Evelien van de Vossenberg Avatar Evelien van de Vossenberg
  april 23, 2018

  positive review  Een fijn persoon om mee af te stemmen. Hij voelt de sfeer van het gezelschap goed aan en maakt er een feestje van!

  Anouk Steenbruggen-Diepeveen Avatar Anouk Steenbruggen-Diepeveen
  januari 18, 2017

  positive review  Dj Mike heeft afgelopen zaterdag op onze bruiloft de muziek verzorgd. Via familie hoorden wij over hem en zij adviseerden ons om hem te boeken. En dat was zeker terecht! Hij hield goed rekening met onze wensen, dacht met ons mee vanwege een onderbreking tussendoor op het feest en dankzij hem hebben we onze fantastische dag met een topfeest kunnen afsluiten!

  Rob Van Stijn Avatar Rob Van Stijn
  april 17, 2018

  negative review  Afgelopen zaterdag mijn verjaardag gevierd, waarbij de muziek verzorgd werd door DJ Mike. Mike voelt de sfeer goed aan en weet precies op welk moment hij welke muziek moet draaien. Er is veel gedanst en na afloop veel positieve reacties gehad over de muziek. Dus wil je verzekerd zijn van een gezellige sfeer........DJ MIKE!👍👍👍👍

  Ans de Louw Avatar Ans de Louw
  maart 15, 2017

  positive review  Mike is een professionele dj die de kunst verstaat om het juiste nummer op het juiste moment te draaien, waardoor de dansvloer de hele avond vol was. Mede dankzij Mike hebben wij echt een geweldige avond gehad!

  Sandra Van Sierenberg de Boer Avatar Sandra Van Sierenberg de Boer
  maart 18, 2017

  positive review  De nummer 1 keuze als je een dj nodig hebt! Zeer professioneel! Met dj Mike wordt je feestje gegarandeerd een succes. Al meerdere keren feestjes met Mike mogen meemaken, hij voelt feilloos aan wat het publiek wil!

  Tina Klein Avatar Tina Klein
  februari 17, 2017

  positive review  Wat hebben we een plezier gehad met de Photobooth op ons feestje. Iedereen is met een leuk aandenken naar huis gegaan! Bij een volgend feestje komt er zeker weer een Photobooth! 📸

  Lilian Arends Avatar Lilian Arends
  december 2, 2019

  5 star review  Gister een geweldig feestje gehad Dj Mike bedankt voor de muziek. Ik heb genoten super

  Marja van Gelder Avatar Marja van Gelder
  november 25, 2017

  positive review  Afgelopen weekend hebben wij namens CroonSound het licht en geluid mogen verzorgen voor de pronkzitting van CV Het Vergulde Vat. Voor de techniek van het licht en geluid heb ik Mike Jacobs ingehuurd! En wat een fijne samenwerking. Mike rammelt zijn werk niet zomaar af, hij neemt voor alles de tijd tot alles echt perfect is. Snap je iets niet, dan legt Mike het uitgebreid uit. En heel belangrijk zijn apparatuur ziet er zeer representatief uit. Kortom, als wij van CroonSound geluid en licht nodig hebben voor grotere evenementen, dan is Mike voortaan de man waar mee we gaan werken. Fantastisch! Bedankt Mike!

  Jordi Croonen Avatar Jordi Croonen
  januari 16, 2017